Начало За нас Развиващи играчки Magic Nuudles - моделиране

Категории

Абонамент за бюлетин

My statusMagic Nuudles - моделиране

Magic Nuudles® са продукти, които са направени от най-добрите естествени царевични пръчици в САЩ и са напълно натурални и безопасни,100% биоразградими, екологично чисти образователни играчки. Продуктът притежава пет Американски патента и е сертифицирана от Американското общество на изпитване и материали (ASTM), притежава европейски и международни сертификати CE, EN71 (Европейски стандарт за играчки) и BPI (Института за биоразградими продукти).

Magic Nuudles® включва кубчета, пръчици и хартия и когато децата играят, се нуждаят само да докоснат нудълса до овлажнената гъба, за да направят края му лепкав, след което с лекота да го залепят за други нудълси, хартия, кожа, дрехи и дори огледални повърхности.Използвайки своето въображение, децата имат неограничена възможност да създават каквото си поискат. До известна степен Magic Nuudles® могат да заместят пластелина и дървените кубчета или напълно да ги заменят, поради своята безопасност и липса на всякакви вредни съставки.

През последните години Magic Nuudles® се гордеят с добра репутация, висок интерес и широко приложение в занимателната програма на над 2000 детски градини в Северна Америка. През 2007г. Magic Nuudles® са отличени като най-добрите ръчни материали в Америка и Канада. В Азия Magic Nuudles® са лансирани в повече от 500 супермаркети и търговски центрове, и се рекламират по Националните телевизии, по образователните детски предавания като най-препоръчваната образователна играчка за деца над 3 годишна възраст.Подреждане според:
Име Код Цена Миниатюра Описание  
Magic Nuudles - Рибки 3317 4.00 лв. Създайте 3D рибки от разноцветни царевични пръчици; 50 бр. Допълнителна информация
Magic Nuudles - Гущер 3306 16.80 лв. 3D пъзел гущер; 100 бр. био пръчици Допълнителна информация
Magic Nuudles - Венец 3309 38.40 лв. Създайте 3D цветен венец от био царевични пръчици; 400 бр. Допълнителна информация
Magic Nuudles - Комплект от 900 бр. 3314 68.40 лв. Създай всякакви фигури в 3D от шарени царевични пръчици; 900 бр. Допълнителна информация
Magic Nuudles - Морски свят 3313 52.80 лв. Морското дъно и всичките му обитатели в 3D пъзел от 650 бр. разноцветни царевични пръчици Допълнителна информация


  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»
Резултати 1 - 5 от 5